Coronamaatregelen

In verband met COVID-19 hebben wij de huidige annuleringsvoorwaarden voor het seizoen 2021 versoepeld. Na bevestiging van uw reservering vragen wij u binnen zeven dagen een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag via de bank te voldoen. De resterende 50% ontvangen wij graag uiterlijk vier weken voor aankomst.

Indien u vanwege COVID-19 niet kunt reizen dan mag de aanbetaling en/of het gehele bedrag kosteloos meegenomen worden naar een door de gast, in overleg met Il Settimo Borgo, te bepalen moment later in het seizoen, doch uiterlijk vóór 31 december 2022.

Bepalend in dezen is het reisadvies dat het land van herkomst afgeeft voor Italië.

In alle andere gevallen gelden de normale annuleringsvoorwaarden.

Il Settimo Borgo heeft een officiële COVID-19-controle ondergaan en deze is door de controlerende instantie met een negatieve uitslag bestempeld. De uitslag van deze test kunt u terugvinden in het onderstaande PDF-bestand.

Deze test is een terugkerend fenomeen, welke onaangekondigd wordt herhaald. Naast alle reeds door ons genomen maatregelen qua desinfectie e.d., geeft het u als gast de garantie dat u hier volledig Coronaproof kunt verblijven.

Ciodue COVID-19 testuitslag

NederlandsEnglishDeutschItaliano