Culinair

Naast dat Corinaldo veel te bieden heeft op cultureel gebied, zijn er ook legio mogelijkheden om culinair te genieten. Op loopafstand van onze B&B, in het historische centrum van Corinaldo, vindt u de volgende eet-en/of drinkgelegenheden.

Ristorante I Tigli

Het restaurant heeft een nieuwe uitbaatster die de lekkerste pizza’s, antipasti, primi en secondi uit de keuken laat komen. In de zomer is het er heerlijk genieten op het gezellige buitenterras. 

Locale Medievale “ai 9 Tarocchi”

Een gezellig restaurant/pizzeria waar u ’s zomers ook heerlijk buiten kunt eten. Een aanrader van “Il Settimo Borgo” is het gerecht: “Tagliata di filetto”, een heerlijk vleesgerecht geserveerd op een schaal met tomaatjes, rucola en parmezaanse kaas!

Voor een uitgebreid aperitief, een geweldige pizza, een heerlijk, door de chef aanbevolen, vleesgerecht of een, in de zomerperiode, lekker visgerecht bent u hier aan het juiste adres!

Osteria de Scuretto

Een gezellige, kleine Osteria (eetcafé) direct boven aan de trappen bij “il pozzo della polenta”, waar ze dagelijks, zowel tijdens ‘pranzo’ (de lunch) als met ‘cena ‘(diner) een ‘piatto unico’ (eenpansgerecht) serveren. Verder verkopen ze er allerlei producten zoals verschillende pasta’s, diverse soorten bier, kruiden en ingemaakte producten, chocola en goede, rode wijnen uit heel Italië die u niet vindt in de supermarkten. Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor een heerlijk kopje koffie, een glaasje wijn of een Belgisch en/of Duits biertje van de tap!

Nova Taberna

Sinds mei 2016 runnen broer en zus met heel veel enthousiasme dit gezellige, knusse restaurantje/wijnbarretje, gelegen op de trappen van Corinaldo. Vlees- en vegetarische gerechten worden op een artistieke wijze geserveerd.

En hoe fijn is het om ’s avonds nog even een korte wandeling te maken? In 10 minuten ben u in het historische Corinaldo voor een heerlijk Italiaans ijsje of een neemt u nog een drankje op een van de sfeervolle terrasje en geniet u van een van de vele mooie uitzichten. U begeeft zich tussen de lokale bevolking en u proeft letterlijk én figuurlijk van de echte, authentieke Italiaanse sfeer en gastvrijheid.

Kortom, laat u verrassen!