We kijken terug op een fantastisch seizoen met wederom veel gezellige gasten waar zelfs nieuwe vriendschappen uit zijn ontstaan. Hoe bijzonder is dat?

Dit jaar konden we ons seizoen feestelijk afsluiten met Halloween.

En dát werd in Corinaldo na twee jaar weer volop gevierd en hoe? Vier dagen volop feestelijke activiteiten voor jong en oud. Fantastische muziek, geweldige kostuums met de meest originele creaties.

Het was een drukte van belang, ook in onze B&B waar wij volgeboekt zaten gasten uit alle windstreken. Zelfs een echtpaar vanuit Down Under die speciaal naar Corinaldo waren afgereisd om het Halloweenfeest mee te kunnen maken.

Na het fantastische Halloweenweekend werd het echter hoog tijd om verder te gaan met onze olijvenoogst. En dit jaar mogen we wel spreken van een mega opbrengst. Vorig jaar waren we al heel blij met de opbrengst van 90 kg. Dit jaar gingen we daar met bijna 150 kg ruimschoots overheen. Dat heeft 20 liter extra vergine olijfolie opgeleverd en die gaan wij natuurlijk binnenkort weer bottelen zodat ook u hiervan kunt genieten.

En dan nog de eetolijven; één boom heeft ons 10 potten opgeleverd. Voor de eerste keer olijven inleggen…hmmm… best spannend en dus moest er even voorgeproefd worden. Nou, met een beetje trots kunnen we wel zeggen dat het resultaat er mag zijn.

Maar…. zoals u weet, houden wij van delen, dus wilt u nou ook genieten van deze eetolijven én van onze eigen extra vergine olijfolie? U bent natuurlijk van harte welkom!

Wij gaan de komende tijd aan de slag met het nodige snoei- en opruimwerk zodat ons terrein winterklaar is. Daarnaast zitten wij natuurlijk ook alweer vol met plannen voor het komende seizoen. Deze gaan we onder de kerstboom, die overigens al gezellig staat te shinen, onder het genot van een hapje en een drankje, rustig uitwerken zodat we daar in het voorjaar mee aan de slag kunnen.

Saluti.

I