Augustus 2021

We kijken terug op een heerlijk hoogseizoen met fantastische gasten en heerlijke pizza- en pasta-avonden. Met zijn allen aan de lange tafel, onder de olijfbomen tot in de late uurtjes genieten van het eten, drinken en de ontspannen sfeer. Om te zien dat je gasten zó genieten van het eten en elkaars gezelschap, is iets waar wij toch enorm veel energie en voldoening uit halen!

Wij zijn dan ook trots en dankbaar wanneer we terugkijken op de afgelopen weken, waarin onze B&B volgeboekt was met wederom gasten uit alle windstreken. Gasten die elkaars taal niet altijd even goed spreken, maar die met elkaars hulp er tóch in slagen om mooie gesprekken met elkaar op gang te brengen. De interesse in elkaar en in elkaars leven en gewoonten, blijft een gemene deler en magnifiek om een onderdeel van uit te mogen maken!

September is inmiddels aangebroken en de temperaturen zijn wat gematigder, maar nog wel strandwaardig. Kortom, een heerlijke nazomer voor de huidige gasten die zich ook nu weer prima vermaken. Want behalve de rust die als een ‘warme deken’ over je heen valt, blijft er nog voldoende te beleven voor als je tóch nog de behoefte voelt om iets actiefs te ondernemen in het Bella Italia!